Naše usluge i naš rad
govore o nama

 

Web dizajn


Vaša internet prezentacija treba da bude vaša lična karta, prezentacija na kojoj potencijalni klijenti mogu da saznaju više o vama, vašim proizvodima i uslugama. Shodno tome web sajt treba da bude aktraktivan, zanimljiv i privlačan posetiocima (to je zapravo nešto što je najteže postići). Naši sajtovi ne samo da izgledaju atraktivno za posetioce, već su jedinstveni i funkcionalni. Prvi utisak je često i poslednji utisak, što je posebno izraženo na internetu.

Lennx je poznat i po tome što uvek pratimo korak sa vremenom i tako našim korisnicima često unapređujemo web sajt raznim novitetima sa ciljem da ostane zanimljiv i atraktivan.

Responsive design


Responsivni web-sajtovi odgovaraju bilo kojem ekranu na kojem se prikazuju. Prilagodljiv dizajn web strane (engl. Responsive web design, RWD) predstavlja web dizajn koji omogućava optimizovano prikazivanje, jednostavno korišćenje, čitanje, i kretanje kroz web sajt koji će biti pregledan na različitim uređajima. Svi naši web sajtovi su kreirani u skladu sa pravilima modernog web-dizajna koja zahtevaju responsivnost. Kako se danas protok saobraćaja uglavnom dešava na mobilnim telefonima, ako nemate responsivni web sajt gubite značajni deo Vašeg internet potencijala.

Web shop


Unapredite Vaše poslovanje kroz veću dostupnost vaših web prodavnica putem online web shop-a. Nek vaši klijenti kupuju iz fotelje brzo i lako.

Tehnička podrška


Bez stalnog modernizovanja IT infrastrukture, nema ni napretka firme. Naši inženjeri stoje Vam na raspolaganju za održavanje i stručne procene informaciono tehnoloških (IT) sistema. Takođe vršimo instalaciju licenciranih softwera (Microsoft Office, Windows, Adobe Photoshop i dr.).